Nieuws

Ovoned
27 juli 2017

Legsector verbijsterd over gevolgen fipronil bij legbedrijven

De NVWA heeft een persbericht uitgestuurd waaruit blijkt dat zij vandaag uit voorzorg enkele tientallen legbedrijven geblokkeerd hebben. Het zijn pluimveehouders die via hetzelfde bedrijf in de afgelopen maanden een bloedluis behandeling hebben laten uitvoeren. Bij deze behandeling is mogelijk het middel fipronil gebruikt.
Lees verder

20 juli 2017

Bijdrage van dierenartsen aan de ontwikkeling van duurzame dierhouderij

Wat dragen dierenartsen bij aan de ontwikkeling van een duurzame dierhouderij? Extra bijeenkomsten in augustus en september!
Lees verder

20 juli 2017

Binnen bij de Dierenarts 2017

Meld je praktijk aan! Op zaterdag 7 oktober 2017 zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Zet jij ook de deuren open?
Lees verder

GGG
19 juli 2017

Consensus vaccineren en titerbepalingen bij hond en kat

Titerbepalingen bij honden en katten worden regelmatig ingezet in plaats van hervaccinaties. Maar er zijn ook nog veel vragen rondom dit onderwerp. Deze consensus zal een antwoord geven op de meeste vragen rondom titerbepalingen en vaccinaties.
Lees verder

Dierenarts.nl
18 juli 2017

Op vakantie met je hond of kat

Als je klanten van plan zijn om hun huisdier mee te nemen op vakantie in het buitenland dan zijn er verschillende invoereisen waar het dier aan moet voldoen. Op www.dierenarts.nl kan men deze informatie terugvinden.
Lees verder

18 juli 2017

Workshop NVN: Waarderend (samen)werken

Tijdens het Nationale Veterinaire Najaarscongres op 25 november is Geert Hoogerduijn te gast. Geert geeft een workshop, waarbij je ervaart hoe het is om 'waarderend' te gaan werken.
Lees verder

18 juli 2017

Keynote spreker NVN: Patrick van Veen

Apen en mensen lijken qua gedrag best wel op elkaar. Eigenlijk kunnen we dus nog veel van apen leren. Bijvoorbeeld hoe je een team het best kunt managen. Hierover vertelt gedragsbioloog Patrick van Veen tijdens de Nationale Veterinaire Najaarsdag (NVN).
Lees verder

18 juli 2017

Save the date: Nationale Veterinaire Najaarsdag (NVN)

Reserveer zaterdag 25 november 2017 in je agenda voor de Nationale Veterinaire Najaarsdag voor alle dierenartsen én paraveterinairen! Afgesproken?
Lees verder

NVWA
17 juli 2017

Goede registratie belangrijk bij aanpak illegale hondenhandel

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) roept hondenhouders, handelaren en stichtingen die honden importeren op de regels voor identificatie en registratie (I&R) van honden beter na te leven.
Lees verder

Log in om het volledige bericht te lezen.

TvD
17 juli 2017

Column Erwin Hoogland - Voorzitter GGL

Ik weet nog goed dat ik vijftien jaar geleden als pas afgestudeerd die, buitengewoon pissig, mijn KNMvD-lidmaatschap heb opgezegd. Aanleiding was destijds het standpunt van de KNMvD.
Lees verder

1
2
3
4
5
6
 

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Actie: 3 halen = 1 betalen

Speciale actie voor de publieksfolders! Je koopt 3 sets en je betaalt slechts 1 set.


Terug naar menu