Nieuws

Dagblad van het Noorden
24 mei 2017

Dierenarts krijgt voorwaardelijke boete voor leveren antibiotica

Het Veterinair Tuchtcollege heeft een dierenarts een voorwaardelijke boete van duizend euro opgelegd, vanwege het ongebreideld afleveren van zakken en flacons antibiotica aan een paardenhandelaar.
Lees verder

Rijksoverheid
24 mei 2017

Dierenarts grote rol bij I&R hond omtrent aanpak illegale hondenhandel en bijtincidenten

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken neemt een reeks maatregelen om illegale hondenhandel en bijtincidenten met agressieve honden te voorkomen. Wat betekent dit voor jou als dierenarts?
Lees verder

KNMvD
23 mei 2017

KNMvD-bureau op 25 en 26 mei gesloten

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei aanstaande is het bureau van de KNMvD gesloten in verband met Hemelsvaart en een brugdag.
Lees verder

23 mei 2017

Wat houdt een vierkantsvergelijking in voor praktijken? (Video)

Erwin Hoogland, voorzitter van de Groep Geneeskunde Landbouwhuisdieren, legt in anderhalve minuut uit in een video wat de zgn 'vierkantsvergelijking' voor praktijken inhoudt.
Lees verder

22 mei 2017

Werkgroep Geneeskunde Konijn zoekt nieuw werkgroeplid!

De werkgroep Geneeskunde Konijn is op zoek naar een gedreven gezelschapsdierenarts met interesse voor de geneeskunde van het konijn.
Lees verder

19 mei 2017

Zoek je een coach of wil je aan de slag als coach?

Jonge dierenartsen vinden het fijn om af en toe te sparren met ervaren dierenartsen over bijvoorbeeld vakinhoudelijke zaken. De KNMvD heeft een app ontwikkeld waar jonge dierenartsen snel en eenvoudig een coach kunnen zoeken: de Coachbank.
Lees verder

10 mei 2017

Dierenarts.nl groot succes op Animal Event!

Heb jij al een review ontvangen? Tijdens het Animal Event in Hilvarenbeek waren wij aanwezig om de vernieuwde website Dierenarts.nl te presenteren aan alle bezoekers. Op onze stand hadden de bezoekers de mogelijkheid om een review te plaatsen over hun dierenarts.
Lees verder

10 mei 2017

Behaal 3 accreditatiepunten door een communicatiecursus te volgen!

Gert de Graaff geeft les aan medewerkers van de NOS, Nieuwsuur, RTL Nieuws etc. Op donderdag 18 mei kan je een cursus van Gert bijwonen in Houten. Schrijf je snel in en je ontvangt 3 accreditatiepunten voor het volgen van deze interessante cursus!
Lees verder

9 mei 2017

Save the date: Nationale Veterinaire Najaarsdag

Reserveer zaterdag 25 november 2017 in je agenda voor de Nationale Veterinaire Najaarsdag voor alle dierenartsen én paraveterinairen! Afgesproken?
Lees verder

8 mei 2017

Download de nieuwe logo's

Op de website van KNMvD is er een speciale pagina waar je alle logo's kan downloaden (hiervoor dien je ingelogd te zijn). Mocht je het oude logo op je website o.i.d. hebben staan, willen wij je graag vragen om het oude logo te vervangen door het nieuwe logo met de Absyrtus.
Lees verder

1
2
3
4
5
6
 

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Actie: 3 halen = 1 betalen

Speciale actie voor de publieksfolders! Je koopt 3 sets en je betaalt slechts 1 set.


Terug naar menu