Tijdens het Animal Event in Hilvarenbeek waren wij aanwezig om de vernieuwde website Dierenarts.nl te presenteren aan alle bezoekers. Op onze stand hadden de bezoekers de mogelijkheid om een review te plaatsen over hun dierenarts. Heb jij al een review ontvangen?

De reviewmodule op www.dierenarts.nl is sinds afgelopen week live. De reviews druppelen binnen! Alleen al tijdens Animal Event zijn er ruim 150 (positieve!) reviews geplaatst en goedgekeurd.

Dierenarts - Beoordelingen.png

Hoe werkt het?

Diereigenaren kunnen hun dierenarts beoordelen op hun algemene ervaring en onderstaande vijf punten: 

  • afspraken nakomen 
  • behandeling
  • omgang met dier
  • communicatie
  • aanbeveling 

Wij controleren of de reviews voldoen aan de gedragscode van Dierenarts.nl. Reviews worden door ons binnen twee dagen gecontroleerd en goedgekeurd als zij positief zijn.

Reviews die 'niet goed' zijn en een klacht inhouden, worden niet direct geplaatst, maar eerst besproken met de dierenarts. De dierenarts heeft de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de persoon die de review gaf, voordat de review geplaatst wordt.  

Indien de review niet voldoet aan de gedragscode dan wordt de beoordelaar op de hoogte gebracht. Bijvoorbeeld als iemand de dierenarts op bovenstaande punten beoordeelt, maar niets onderbouwt bij de toelichting. 

Dierenarts - Hoe werkt het.png

Dierenarts - Gedragscode.png
De reviews worden geplaatst op jouw detailpagina. Om op je detailpagina te komen moet je de volgende stappen ondernemen:

  1. Op de homepage de plaats van je praktijk invullen. Vervolgens op de button 'Bekijk' klikken bij je naam. Je komt nu uit op de detailpagina met onderaan de reviews.
  2. Via het vergrootglas (links in de menubalk) kan je op je achternaam zoeken. Vervolgens klik je op de button 'Verder lezen' bij je naam. Je komt nu uit op de detailpagina met onderaan de reviews.

Klanten uitnodigen

Wil jij graag reviews ontvangen van je klanten? Hierbij een aantal tips:

  • Breng je klanten op de hoogte van de review mogelijkheid op Dierenarts.nl
  • Vraag je klanten of zij een review willen plaatsen
  • Verwijs je klanten via bijvoorbeeld social media of een nieuwsbrief naar Dierenarts.nl

Dierenarts.nl in ontwikkeling

Binnenkort wordt aan de reviewmodule ook een klachtenprocedure gekoppeld. Een gratis service voor KNMvD-leden en CKRD-dierenartsen. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

Dierenarts.nl op social media

Dierenarts.nl is ook op actief op social media: