In april is de reviewmodule op www.dierenarts.nl geïntroduceerd. Sindsdien worden er dagelijks reviews geplaatst door (huis)diereigenaren. Inmiddels al meer dan 400!

Hoe werkt het?

Op www.dierenarts.nl kunnen (huis)diereigenaren hun dierenarts beoordelen op hun algemene ervaring en de onderstaande vijf punten:

1) afspraken nakomen
2) behandeling
3) omgang met dier
4) communicatie 
5) aanbeveling 

Controle reviews

Wij controleren of de reviews voldoen aan de gedragscode van Dierenarts.nl. Reviews worden door ons binnen twee werkdagen gecontroleerd en goedgekeurd als zij positief zijn.

Reviews die 'niet goed' zijn en een klacht inhouden, worden niet direct geplaatst, maar eerst besproken met de dierenarts. De dierenarts heeft de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de persoon die de review gaf, voordat de review geplaatst wordt.

Indien de review niet voldoet aan de gedragscode dan wordt de beoordelaar op de hoogte gebracht. Bijvoorbeeld als iemand zijn dierenarts op bovenstaande punten beoordeelt, maar niets invult als onderbouwing bij de toelichting.

En dan?

De reviews worden geplaatst op jouw detailpagina. Om op je detailpagina te komen, neem je de volgende stappen:

  1. Vul op de homepage de plaats of postcode van je praktijk. Klik op de button 'Bekijk' bij je naam. Je komt nu uit op de detailpagina met onderaan de reviews.
  2. Via het vergrootglas (links in de menubalk) kan je op je achternaam zoeken. Vervolgens klik je op de button 'Verder lezen' bij je naam. Je komt nu uit op de detailpagina met onderaan de reviews. 

Klanten uitnodigen

Wil jij graag (meer) reviews ontvangen van je klanten? Hierbij een aantal tips:

  • Breng je klanten op de hoogte van de review mogelijkheid op Dierenarts.nl;
  • Vraag je klanten of zij een review willen plaatsen;
  • Verwijs je klanten bijvoorbeeld via social media of een nieuwsbrief naar Dierenarts.nl.

In ontwikkeling

Binnenkort wordt aan de reviewmodule ook een klachtenprocedure gekoppeld. Een gratis service voor KNMvD-leden en CKRD-dierenartsen. Hierover volgt meer informatie.

Volg Dierenarts.nl

Dierenarts.nl is ook op actief op social media: