Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


22 november 2017
Dierenkliniek Enterbrook
Overijssel

Vacature Dierenarts Paarden-Gezelschapsdieren

Dierenkliniek en Dekstation Enterbrook is op korte termijn op zoek naar een dierenarts voor paarden (80%) en gezelschapsdieren (20%) in Enter (Overijssel). Enterbrook is een dierenkliniek en dekstation waar naast de geneeskunde van het paard (algemeen, gynaecologie, keuringen, sportpaarden, chirurgie) de algemene geneeskunde van het gezelschapsdier centraal staat. Ben jij een persoonlijkheid die makkelijk kan communiceren en wil werken in een kleinere praktijk, waar persoonlijke aandacht van de klant voorop staat, stuur dan je sollicitatie en CV naar leontine@enterbrook.nl. Ervaring verdient de voorkeur. Gelieve alleen serieuze gegadigden.

20 november 2017
Mobieledierenarts.nl
Zuid-Holland

Waarneming Dierenarts gezelschapsdieren

Mobieledierenarts.nl is een diergeneeskundepraktijk met persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar. Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts om per 1 januari 2018 gemiddeld een dag per week onze praktijk te versterken. Tevens zoeken wij iemand voor fulltime waarneming van de praktijk voor de periode van 1 maart tot 1 augustus 2018. Het is belangrijk dat je avontuurlijk bent, betrouwbaar, flexibel en hart hebt voor dier en eigenaar. Rijbewijs B en auto zijn noodzakelijk. Bij interesse graag een kort mailtje.

20 november 2017
DAP De Eenhoorn
Noord-Brabant

Vacature dierenarts

Wie komt ons gezellige team versterken? We zijn op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren in onze praktijk waar bijna alle diagnostische mogelijkheden aanwezig zijn. ingangsdatum in overleg Voor meer informatie: lees de bijlage.

20 november 2017
Pets Health Vijfhuizen
Noord-Holland

Vacature Gezelschapsdierenarts (28-32 uur per week)

Voor onze Pets Health dierenkliniek in Vijfhuizen zijn wij opzoek naar een enthousiaste en ervaren gezelschapsdierenarts voor 28 tot 32 uur per week. Meer informatie over de vacature vindt u in de bijlage.

20 november 2017
Dierenkliniek Maaspoort
Noord-Brabant

Vacature vacature gezelschapsdierenarts (24-36uur)

Dierenarts Gezelschapsdieren (24-36 uur) Met een team van 5 dierenartsen oefen je 1e lijnsdiergeneeskunde in de volle breedte uit in een drukke kliniek. In een prettige werksfeer met veel patientoverleg wordt kwalitatieve diergeneeskunde uitgevoerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je verder naar 2e lijns nivo te ontwikkelen . lees verder in de bijlage

18 november 2017
Dierenklniek de Postwagen
Limburg

Waarneming dierenarts gezelschapsdieren

Vanwege ziekte van een collega zijn we per direct op zoek naar een gezelschapsdierenarts voor 3 dagen in de week. We zoeken een dierenarts met enkele jaren ervaring die zelfstandig spreekuur kan doen en eenvoudige operaties kan uitvoeren. Meedraaien in de dienstregeling is een pré. (diensten 1 op 5) We bieden een collegiale, professionele werksfeer in een leuk team waarin we elkaar helpen en ontwikkelen. Boven de praktijk zijn goede verblijfs- en overnachtingsfaciliteiten (slaapkamer, badkamer, leefkeuken). Voor meer informatie: www.depostwagen.nl/nl/praktijkinfo/vacatures-en-stages

17 november 2017
Sterkliniek Rotterdam en Spijkenisse
Zuid-Holland

Vacature Gezelschapsdierenarts 39 uur

Op dit moment heeft onze praktijk een vacature voor een gezelschapsdierenarts voor 39 uur per week. Vaste werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Je draait mee in het diensten schema van de praktijk met 4 weekenddiensten per jaar en 17 avonddiensten per jaar ( maar wijzigingen zijn op termijn mogelijk). Wij zitten in het zuiden van de Randstad met heerlijke uitval naar Zeeland en Brabant. Wat zoeken wij; een dierenarts welke inzet heeft voor kwaliteit en hart voor dier en mens. Onze sterkliniek bevindt zich in Spijkenisse en Hoogvliet en bestaat uit een leuk team waar je je kunt en mag ontwikkelen. Je draait voornamelijk spreekuren en eerste lijn operatie’s. Maar heb je een bepaalde interesse dan is dit zeker een pre. Voor meer informatie kijk ook naar de bijlage.

17 november 2017
DAP ZuidWest Friesland
Nederland

Vacature Landbouwhuisdierenarts

Dierenartspraktijk ZW Friesland te Lemmer vraagt een rundveedierenarts om ons team te versterken.

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu