Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


23 februari 2017
HIPRA Benelux N.V.
Nederland

Per direct Species Technician Swine HIPRA (NL)

Wegens uitbreiding van het team zoekt HIPRA per direct 1 varkensdierenarts voor een fulltime junior functie. Samen met de Technical en Marketing Manager en de Account Managers heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden in het veld door heel NEDERLAND en op kantoor (home-office). HIPRA is een internationaal farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op preventieve diergeneesmiddelen voor de agrarische sector.

23 februari 2017
Lingehoeve diergeneeskunde
Gelderland

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren gezelschapsdierenarts. Participatie in de eigen dienstregeling vanuit Lienden en salariëring volgens CAO. Ben je beschikbaar vanaf 1 mei voor 30-34 uur per week en ben je iemand die naast eerstelijns ook geïnteresseerd is in tweedelijns diergeneeskunde stuur dan je sollicitatiebrief naar Kim Jansen (kimgeer@delingehoeve.nl).

23 februari 2017
GD bv
Overijssel

Dierenarts Varken GD

De sector Varken bestaat uit ongeveer 10 medewerkers. Zij voeren onderzoek uit, ondersteunen producten en geven advies aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de diergezondheidsmonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen de sector is een aantal dierenartsen en onderzoekers actief met het ontwikkelen, toepasbaar maken en delen van kennis op het gebied van diergezondheid. Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste: Dierenarts Varken (40 uur) De sector Varken zit in een veranderingstraject dat gericht is op meer marktgerichtheid, commercieel productbeheer, kwaliteitsverhoging van advies en ontwikkeling van veld- en validatie-research. Hierbij past een nieuwsgierige, kritische en zelf reflecterende houding van de dierenartsen van de sector Varken. Solliciteren: vóór 10 maart 2017

22 februari 2017
Dierenkliniek Statenlaan
Zuid-Holland

Vacature Gezelschapsdierenarts

Gezocht gezelschapsdierenarts met enige ervaring om ons team te versterken op de Statenlaan in Den Haag. Een leuke en leerzame praktijk met mogelijkheden tot echo, endoscopie, digitale rontgen enz. en een zeer divers klantenbestand. Voorlopig gaat het om een vacature van 20-25 uur, met in toekomst eventueel mogelijkheden tot uitbreiden. Een eigen auto is wel een van de vereisten...

21 februari 2017
DierenDokters Zandvoort
Noord-Holland

Vacature Parttime gezelschapsdierenarts

Ter aanvulling van ons team zijn wij per 1 mei op zoek naar een parttime collega die met ons mee wil groeien. Dierendokters Zandvoort is een jonge, uitgebreide en moderne gezelschapsdierenpraktijk in het centrum van Zandvoort. Wij zoeken iemand die: - enthousiast is, sociaal en communicatief vaardig is - bekwaam is met standaard operaties - in de spreekkamer de meeste (spoed)situaties protocollair en zelfstandig kan opwerken - een teamspeler - niet terugdeinst om een rustige dienst te draaien Wij bieden: - een leuk, jong en enthousiast team - een baan voor circa 16-18 uur per week met groeipotentieel - weekenddienst 1 x per 2 weken (za-zo), reistijd max. 40 minuten, verblijf intern mogelijk - veel leermogelijkheden - een leuk klantenbestand waarbij diergeneeskunde volgens GVP wordt uitgevoerd - Shelter Medicine - in noodgevallen is er altijd een achterwacht en/of overleg aanwezig Zie jij jezelf in deze omschrijving terug, dan zien we graag je sollicitatie met motivatiebrief en C.V. voor 14 maart a.s. tegemoet naar zandvoort@dierendokters.com.

21 februari 2017
De Kattenkliniek van Groningen
Groningen

Waarneming Dierenarts gezelschapsdieren

Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar een waarnemend dierenarts die het leuk vindt om in een bloeiende cat-only praktijk te werken. Het gaat om 20-36 uur in overleg in genoemde weken en eventueel 1,5 dag in juni ivm het jaarlijkse feline congres. Je werkt zelfstandig dus ervaring is gewenst. Overnachtingsmogelijkheid is aanwezig.

21 februari 2017
Dierenartsenpraktijk Haaksbergen
Overijssel

Vacature dierenarts paard/gezelschapsdieren

Vacature dierenarts paard/gezelschapsdieren (32-40 uur) Haaksbergen Ben jij degene die ons team komt versterken? Dierenartsenpraktijk Haaksbergen is op zoek naar een ambitieuze collega die binnen ons team van 6 dierenartsen en 3 assistentes de paarden- en gezelschapsdierentak gaat aansturen.

20 februari 2017
Dier Medisch Centrum Kennemerland
Noord-Holland

Vacature Dierenarts

Ben jij een enthousiaste en flexibele, ervaren, dierenarts? Maak dan kennis en solliciteer bij onze moderne kliniek met een team van 10 artsen. Het betreft een vacature voor 16-32 uur in de week. De Dier Medische Zorggroep BV heeft drie vestigingen: Dier Medisch Centrum Kennemerland in Velserbroek, Dier Medisch Centrum Beverwijk in Beverwijk en Dier Medisch Centrum IJmond in IJmuiden. De Dier Medisch Centra zijn moderne vestigingen die beschikken over uitgebreide diagnostische en chirurgische apparatuur, waaronder digitale (dentale) röntgen, echo, laparoscopie, orthopedie, bloedanalyse en operatiekamers welke zijn uitgerust met een planum. In alles wat we doen laten we ons leiden door kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit. Op de vestigingen worden tijdens de openingstijden van 8.00-20.00 gewerkt in een team met twee tot drie artsen en 3-4 assistentes. De werktijden zijn twee dagen van 8.30 tot 17.00uur en twee dagen van 11.30-20.00 uur. Je hebt gemiddeld 1x per 14 dagen een nachtdienst (20uur- 8uur) en 1x per 5 weken een zaterdag of zondagdienst (8-8). De kliniek is onderdeel van AniCura, één van Europa’s toonaangevende aanbieders van hoogkwalitatieve veterinaire zorg voor gezelschapsdieren. Je kunt de klinieken alvast bekijken op www.dierenartsvelserbroek.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu