Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


24 mei 2017
Ranzijn dierenarts
Noord-Holland

Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren

Ranzijn tuin & dier bestaat uit diverse winkels in Nederland elk met een tuincentrum en dierenspeciaalzaak. Naast de tuin- en dierafdeling hebben de meeste winkels een dierenartspraktijk, hondenschool, trimsalon en hondenwasstraat. Als laatste heeft Ranzijn tuin & dier een webshop waar je de artikelen online bestellen. Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak. De Ranzijn dierenarts is een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. De praktijk beschikt over o.a. een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte en echo- en röntgenapparatuur. De volledig van het tuingedeelte afgescheiden kliniek verzorgt inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. Daarnaast kan je terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat. Voor onze dierenartspraktijken in Alkmaar en Zaandam zijn wij op zoek naar: dierenarts m/v (12-32 uur, in overleg) Taakomschrijving: Uitvoeren van alle 1e lijns diergeneeskundige handelingen, zoals het toedienen van vaccinaties, gebitsbehandelingen, onderzoeken en behandelen van zieke dieren, alsmede het uitvoeren van operaties, zoals castraties etc; Behandelen van spoedgevallen; Adviseren en motiveren van diereneigenaren. Functie-eisen: Afgeronde WO opleiding diergeneeskunde; Werkervaring is niet vereist, maar wel een pré; Flexibiliteit: de openingstijden van de praktijk zijn gekoppeld aan de winkelopenstelling. Dit houdt onder meer in, dat de praktijk ook tijdens de weekenden geopend is. Buiten de openingstijden worden patiënten doorverwezen naar een collega spoedkliniek. Klantvriendelijke en dienstverlenende instelling. Salaris en werktijden worden in overleg vastgesteld en zijn gebaseerd op de cao voor dierenartsen. Voor de overige arbeidsvoorwaarden geldt de cao Fashion, Lifestyle en Sport. Geïnteresseerd? Kijk op onze website: https://www.ranzijn.nl/vacatures_dierenartspraktijk en solliciteer direct via de knop of mail naar c.vanmeurs@ranzijn.nl

24 mei 2017
Dierenkliniek Bloombird
Gelderland

Vacature gezelschapsdierenarts

Dierenarts gezelschapsdieren gezocht! Voor onze Dierenkliniek Bloombird te Beuningen zijn wij per 20 juni 2017 op zoek naar een parttime gezelschapsdierenarts (20h per week). Je hoeft niet mee te draaien in de diensten, wel werk je regelmatig op een zaterdag of zondag. Jij: -zoekt een baan met veel afwisseling en een drukke agenda -hebt al wat ervaring in zelfstandig spreekuren draaien en standaard operaties uitvoeren (sterilisatie, castratie etc) -bent klantgericht en communicatief goed onderlegd Wij: -zijn een moderne kliniek met zowel eerste als tweedelijns faciliteiten -hebben een gezellig en goed samenwerkend team -willen jou graag de kans geven je verder te ontwikkelen als gezelschapsdierenarts met je eigen specialisme Graag sollicitaties per email: info@dkbloombird.nl tav Marjolein Secreve en Marcel de Kruijff.

22 mei 2017
Dierenartsenpraktijk Noordoostpolder en Land van Vollenhove
Gelderland

Vacature Dierenarts

Zie bijlage

22 mei 2017
Dierenkliniek Westwijk
Noord-Holland

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

We zijn op zoek naar een dierenarts voor ca. 30-35 uur in de week, waaronder 1 weekenddag. We zijn een goed geoutilleerde kliniek in Amstelveen, waar we met 4 dierenartsen en 5 assistentes werken. We hebben geen avond- en nachtdiensten, ook zijn we op feestdagen dicht. We zijn op zoek naar een allround dierenarts, ervaring in het maken van echo's is een pre!

22 mei 2017
DAP Laakkwartier
Zuid-Holland

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Wij zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde, sociale dierenarts die een aanvulling kan zijn in ons team. Het betreft een functie voor 15-20 uur in de week. DAP Laakkwartier is een moderne 1e lijns praktijk waar we middels cursussen en nascholingen ons zelf naar een steeds hoger niveau willen tillen. Klantvriendelijkheid en een uitmuntende service is bij ons een belangrijk uitgangspunt. Wij zijn aangesloten bij de Kring Dierenartsen Haaglanden waardoor een goede dienstregeling gegarandeerd is. Wat vragen wij? - voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken, ook tijdens de nacht en weekeinddiensten - excellente sociale vaardigheden - affiniteit met Den Haag - meedraaien in het dienstrooster Wij zijn aangesloten bij de BPW; contract en salariëring volgens de CAO

22 mei 2017
Sterkliniek Rotterdam en Spijkenisse
Zuid-Holland

Vacature Dierenarts 32 uur

Zie bijlage.

19 mei 2017
Dierenkliniek Wolvega
Friesland

Vacature Chirurg paard

Dierenkliniek Wolvega zoekt voor afdeling paard een chirurg. Voor meer informatie zie bijlage. Ingangsdatum is bespreekbaar.

19 mei 2017
DAP de Hagmolen
Overijssel

Vacature Dierenarts Landbouwhuisdieren

Zie bijlage.

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu