PJD zoekt de 'Werkgever van het Jaar 2017’! Werk jij in een praktijk waar je goed begeleid wordt als jonge dierenarts? Word je gestimuleerd je vaardigheden te verbeteren en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen? Kortom: is jouw werkgever een voorbeeld voor anderen?

Win een bedrijfsuitje!

Geef hem of haar dan op voor de "Werkgever van het Jaar 2017" award en win een bedrijfsuitje t.w.v. € 750! Stuur je motivatie van max. 300 woorden voor 1 oktober 2017 naar pjd@knmvd.nl.

Waarom ook alweer?

Het PJD wil graag bewustwording creëren bij werkgevers over het belang van goede arbeidsomstandigheden voor pas afgestudeerde dierenartsen.

Wij ontvangen namelijk regelmatig signalen dat het met deze arbeidsomstandigheden niet altijd zo best gesteld is. Maar er zijn ook werkgevers die hun personeel wel inspireren, stimuleren en motiveren! Deze werkgevers en klinieken zetten wij graag in het zonnetje met de ‘Werkgever van het jaar’ award, om te laten zien hoe het beter kan!

Winnaar 'Werkgever van het Jaar 2016'

Vorig jaar heeft Sterkliniek Dierenartsen Deventer de award in ontvangst genomen. Floor is inmiddels een aantal jaren in dienst bij deze praktijk en nog altijd voelt ze zich daar prima op haar plek.

“In het eerste half jaar van mijn carrière was er altijd een collega om te bellen, altijd een achterwacht in de dienst en wekelijks ingeplande tijd voor het doornemen van patiëntenkaarten. Maar ook na drie jaar blijft er altijd ruimte voor overleg of om te sparren met collega’s”, vertelt Floor.

Sponsoren

Logo ABN AMRO NVC 2016 Dopharma-logo_hor_rgb_HR.jpg